Coronamaat-regelen: uw veiligheid staat voorop

Coronamaatregelen: uw veiligheid staat voorop

Horen en verstaan is in deze tijden van de coronacrisis van nog groter belang. Communicatie met familie en vrienden, maar ook met anderen vergt meer afstand. Onze winkel in Gennep is gewoon geopend. Wij helpen u graag op een veilige manier! De adviezen van het RIVM en de overheid houden wij nauwlettend in de gaten en houden ons aan de geldende coronamaatregelen.

Extra coronamaatregelen die wij hanteren

U bent van harte welkom in onze winkel in Gennep, maar wij houden 1,5 meter afstand en schudden geen handen. Bij binnenkomst is desgewenst desinfecterende handgel beschikbaar. Ook maken wij in onze winkelruimte gebruik van diverse plexiglas schermen. Daarnaast gelden uiteraard de volgende coronamaatregelen:

  • U blijft thuis bij verkoudheids- of griepklachten zoals niezen, hoesten, keelpijn of koorts. Ook als u de afgelopen twee weken contact heeft gehad met iemand met deze verschijnselen, komt u niet naar de winkel. Maak telefonisch een nieuwe afspraak voor een later tijdstip.
  • We werken zoveel mogelijk op afspraak.
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere klanten in de winkelruimte.
  • Bij het aanpassen komen wij binnen 1,5 meter, dus maken wij gebruik van een extra plexiglas scherm en gebruiken wij mondkapjes. Mocht u zelf geen mondkapje bij hebben, dan is er voor u natuurlijk ook een mondkapje beschikbaar.
  • Als u een afspraak heeft, kom dan alleen als dat mogelijk is. Kinderen komen bij voorkeur met één ouder/verzorger. Kom alstublieft op de afgesproken tijd en niet te vroeg. Dan hebben wij voldoende tijd om iedereen goed te kunnen helpen, maar ook om alles tijdig weer te reinigen.