Gehoor-bescherming

Gehoorbescherming

Elk jaar lopen in Nederland duizenden mensen gehoorschade op. Vaak als gevolg van te harde geluiden tijdens het werk of het luisteren naar muziek. Gehoorschade is sneller opgelopen u denkt. Vaak blijvend terwijl het voorkomen kan worden door het dragen van gehoorbescherming.

Van der Landen Hoortechniek - gehoorbescherming universele dopjes
Universele dopjes
Van der Landen Hoortechniek - gehoorbescherming maatwerk dopjes
Dopjes op maat

Af en toe omgeven door te veel lawaai? Wij hebben universele oordopjes voor verschillende situaties. Laat u door ons adviseren voor de juiste oplossing. Bent u regelmatig omgeven door harde geluiden op bijvoorbeeld uw werk? Dan zijn op maat gemaakte oordopjes aan de hand van een afdruk van uw oor een ideale uitkomst. Ook op maat gemaakte comfortabele slaapdopjes behoren tot de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis gehooradviesgesprek en laat u informeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een gratis gehooradviesgesprek en laat u informeren.

Van der Landen Hoortechniek - gehoorbescherming oorkappen

Oorkappen

Oorkappen zijn eenvoudig in gebruik en reduceren te harde geluiden tot een veiliger niveau. Ze zijn er in allerlei soorten en maten voor diverse toepassingen. Vooral werknemers die op werkplaatsen dagelijks omringd zijn met harde geluiden gebruiken ze. Er zijn ook oorkappen speciaal voor kinderen. Ook heeft elke oorkap zijn eigen sterktes die u voor verschillende situaties kunt inzetten. Bent u benieuwd welke gehoorbescherming het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op of loop eens binnen in onze winkel in Gennep.

Zwemdoppen

Zwemdoppen worden gebruikt om te voorkomen dat er water in het oor komt tijdens het zwemmen. Als er buisjes in het trommelvlies zijn geplaatst, kunnen zwemdopjes gebruikt worden om oorontstekingen te voorkomen. Heeft u een gevoelige gehoorgang of snel last van een ontsteking? Dan kunnen oordoppen een uitstekende uitkomst bieden. Bij Van der Landen Hoortechniek in Gennep hebben we universele zwem-oordoppen. Wij maken zwemdoppen uiteraard ook speciaal voor u of uw kind op maat.

Van der Landen Hoortechniek - gehoorbescherming zwemdoppen
Van der Landen Hoortechniek - gehoorbescherming muziek

Muziek

Wie graag naar muziek luistert op een festival of tijdens een concert doet er verstandig aan zijn of haar oren te beschermen. Genieten van muziek is heerlijk, maar helaas brengt een te hoog volume ook risico’s met zich mee. Harde muziek kan blijvende gehoorschade veroorzaken. Één op de vier jongeren in de leeftijd 12-25 jaar kampt dan ook met gehoorverlies. Om gehoorschade te voorkomen zijn er muziekdoppen beschikbaar. Een speciaal muziekfilter dempt het geluid, maar u geniet nog steeds van uw favoriete muziek.

Gehoorbescherming op de motor

Zodra de lente begint, gaan veel motorrijders weer de weg op. Heerlijk toeren, de vrijheid tegemoet. Ook de cabrio’s worden uit de stalling gehaald voor een heerlijke rit in de zon. Maar het continue geraas van de wind kan blijvende gehoorschade veroorzaken. Door het constante geluid weg te filteren met oordoppen zijn uw oren veiliger en bent u veel meer geconcentreerd op het verkeer. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden van gehoorbescherming te bespreken. Of loop eens binnen in onze winkel in Gennep.

Van der Landen Hoortechniek - gehoorbescherming motor
Van der Landen Hoortechniek - gehoorbescherming slaapdoppen

Slaapdoppen

Een goede nachtrust is heel erg belangrijk. Heeft u last van een snurkende partner, rumoerige buren of woont u aan een drukke weg? Dan kunnen speciale slaap-oordoppen een uitkomst bieden voor een ongestoorde nachtrust. De zachte oordoppen zorgen dat omgevingslawaai en snurkgeluiden gedempt worden. Speciale oordopjes met een fijn draagcomfort laten u genieten van een ongestoorde nachtrust, terwijl u wel de wekker en de deurbel hoort. Informeer bij ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gehoorbescherming voor kinderen

Een kinderoor is nog gevoeliger voor extreme geluiden dan de oren van volwassenen. Daarom zijn deze oorkappen speciaal ontwikkeld voor de bescherming van de oren van (kleine) kinderen. Om ze te beschermen in lawaaiige situaties zoals feesten, optochten, concerten, motorlawaai en vuurwerk. Oorkappen zijn er voor kinderen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Naast situaties waarbij te harde geluiden zijn, kunnen oorkappen ook op school gebruikt worden. Dit om beter en geconcentreerder te leren of huiswerk te maken.

Van der Landen Hoortechniek - gehoorbescherming kinderen