Over ons

Horen is essentieel voor de kwaliteit van het leven. Iets wat William dagelijks zelf ervaart, want hij draagt al jarenlang hoortoestellen. Door eigen ervaring en als gespecialiseerd en StAr-gecertificeerd audicien kunnen wij ons als geen ander inleven in uw situatie. Wij beantwoorden dan ook graag al uw vragen en helpen u graag bij het oplossen van uw gehoorprobleem.

Onze missie is om samen met u naar de beste oplossing te zoeken die aansluit bij uw wensen. Samen gaan we niet alleen op zoek naar wat de technische mogelijkheden zijn. Maar ook naar wat maximaal haalbaar is, zodat u met een tevreden gevoel de winkel verlaat. Die tevredenheid maakt dat wij ons met veel passie uw audicien kunnen noemen. Mocht u vragen hebben of twijfelen aan uw gehoor? Maak vrijblijvend een afspraak of loop eens bij ons binnen. Wij nemen graag de tijd voor u.

Van der Landen Hoortechniek - Over Ons William van der Landen

William - eigenaar / audicien

Van der Landen Hoortechniek - Over Ons Lonneke van der Landen

Lonneke - audicien

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis gehooradviesgesprek en laat u informeren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een gratis gehooradviesgesprek en laat u informeren.

Geen siliconenafdrukken meer,
maar een 3D scan van uw oor!

De 3D Otoscan is een belangrijk product waarmee wij ons in de markt onderscheiden. De 3D Otoscan maakt het mogelijk om via een nieuwe techniek, digitale afdrukken van oren te maken zonder tussenkomst van een siliconenafdruk.

Met de 3D Otoscan gaan we weer een stuk verder in onze professionele werkwijze, waarbij we hoogwaardige service en kwaliteit bieden. De toekomst is hier!

Lees meer

Een stukje over ons in de Gelderlander

Van der Landen is zelf slechthorend: ‘Met mijn ervaring kan ik klanten persoonlijk adviseren’. “Horen is erbij horen”, zegt William van der Landen (44). Hij kan het als ervaringsdeskundige weten. “Ik heb vanaf mijn 25ste hoortoestellen. Verlies van het gehoor sloop bij mij langzaam in het leven. Deelnemen aan een gesprek kostte steeds meer moeite. Meestal gebeurde dat in een grotere groep of gezelschap. Een ander merkt het als eerste dat je minder meekrijgt van de gesprekken. Mijn vrouw, de kinderen en vrienden spraken mij daarop aan.” Lees hier gratis het gehele artikel.

Starkey Hearing Foundation: inzameling hoortoestellen

De Starkey Hearing Foundation zet zich in voor mensen over de hele wereld in gebieden waar geen of nauwelijks hoorzorg is. Het is de missie van Starkey om mensen bij elkaar te brengen en hun leven waardevoller te maken. Maar ook om het meest optimale uit het leven te halen door hen weer te laten horen.

U kunt de stichting helpen door uw oude hoortoestellen te doneren. Deze kunt u bij ons in Gennep inleveren. De gebruikte hoortoestellen mogen van ieder merk, van iedere fabrikant zijn. Ze worden door een team van deskundigen bij Starkey in Minneapolis gereviseerd, eventueel gerepareerd en bijna als nieuw bij de internationale missies ingezet. Wanneer u uw gebruikte hoortoestellen doneert aan de Foundation ontvangt u als dank een officieel certificaat. Hierin wordt uw bijdrage bevestigd en geregistreerd.

Bekijk Brochure
Van der Landen Hoortechniek - Service klantervaring

Zeer goede klantervaringen

Van der Landen Hoortechniek - Service online hoortoestel aanpassen

Online aanpassen hoortoestellen

Van der Landen Hoortechniek - Service alle merken

Alle merken hoortoestellen

Van der Landen Hoortechniek - Service regio

Uw hoorspecialist
uit de regio

Van der Landen Hoortechniek - Snelle service

Betrouwbare en
snelle service