Maak kennis met Starkey Evolv AI

MOEITELOOS HOREN, MOEITELOOS LEVEN
Evolv AI hoortoestellen beschikken over het mooiste Starkey geluid ooit. Dankzij maar liefst 55 miljoen persoonlijke aanpassingen per uur. Hiermee is Evolv AI een expert die automatisch een realistische en zuivere geluidskwaliteit levert in elke luisteromgeving, zodat u van het leven kunt horen en genieten. Kortom: “Altijd aan en altijd automatisch”.

De stijl die bij u past
Evolv AI is beschikbaar van klein tot krachtig in een breed portfolio met de meest geavanceerde hoortechnologie. In vergelijking met eerdere technologien, levert Evolv AI 40% meer ruisonderdrukking, zodat het horen u minder moeite kost. U kunt moeiteloos genieten van elk moment met de hoortoestellen in uw luisteromgevingen.

Connectiviteit en audiostreaming

De volledige reeks Evolv AI producten bieden een draadloze connectiviteit, van klein tot krachtig, met zowel iOS- als Android-compatibiliteit. Hierdoor is het telefoneren, het luisteren naar podcasts en muziek vanaf een groot aantal merken en type telefoons mogelijk. De Starkey Evolv AI-producten maken het mogelijk om ook handsfree te kunnen bellen zonder dat er een extra accessoire nodig is. Dat wil zeggen, de hoortoestelmicrofoons fungeren als een opname voor uw stem bij een telefoon gesprek.

Bewegingssensoren en valdetectie

Evolv AI bevat, net als zijn voorganger, bewegingssensoren die uw hoortoestelgebruik en fysieke beweging kunnen volgen. Hierdoor kunnen de hoortoestellen waarschuwingen via sms sturen naar maximaal 3 contact personen wanneer een val wordt gedetecteerd. De tekst waarschuwt uw contactpersoon voor de val en geeft de GPS-locatie door. De val waarschuwingen zijn eenvoudig in te stellen vanuit de Thrive-app. Er zijn ook tal van andere functies ingebouwd in het product zelf of opgenomen in de smartphone-app, zoals beschikbare taalvertaling en hoorzorg op afstand.

Edge-modus

De Edge-modus biedt een realtime, tijdelijke aanpassing aan de instellingen van uw hoortoestel, op basis van uw huidige luisteromgeving. Dit is een ingrijpende wijziging van instellingen met de bedoeling de helderheid en het comfort te verbeteren. De Edge-modus heeft vaak de voorkeur in uitdagende omgevingen.

De Thrive en Thrive Care app

Doe meer met de Thrive Hearing Control app. Dit is de naam van de Starkey smartphone-app en biedt een groot aantal instelmogelijkheden. Typische app-bedieningen zoals programmawijziging, volumewijzigingen en een equalizer zijn allemaal inbegrepen. Ook zijn er verschillende ondersteunende functies beschikbaar, zoals Vind mijn Telefoon, Vertaalfunctie, Spraak naar Tekst en een Zelfcheck waarmee u de werking van uw hoortoestel zelf kunt controleren zonder uw audicien te hoeven bezoeken.

Blijf zelfstandig!
De Thrive Care app levert gemoedsrust op voor de mensen met wie u informatie deelt. Tegelijkertijd helpt het u zelfverzekerd en onafhankelijk te blijven. Met de Thrive Care app kunnen gebruikers nuttige data – zoals fysieke activiteit, hoortoestelgebruik of sociale interactie – delen met geselecteerde familieleden, vrienden, mantelzorgers of zelfs professionele zorgverleners. U bepaalt zelf welke informatie u wilt delen vanuit uw Thrive Hearing Control-app.

Wacht niet en kies voor Starkey!

Elke dag die u uitstelt om optimaal te horen, is een dag waarop u niet alles uit het leven haalt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. Wij maken het makkelijker om goed te horen!