Maak kennis met WIDEX MOMENT

Net als iedereen staan mensen met gehoorverlies bloot aan groot scala aan geluiden van verschillende niveaus. Het is dan ook belangrijk een hoortoestel te hebben dat zachte geluiden hoorbaar maakt, terwijl luide geluiden niet onaangenaam mogen worden. De Widex sound zorgt dat u een rijk spectrum aan geluiden kunt horen: van omgevingsgeluiden, tot gefluister, tot stemmen in een menigte. Hierbij is comfort erg belangrijk, zodat u zo natuurlijk mogelijk kunt luisteren. Wie u ook bent en waar u ook bent.

Van der Landen Hoortechniek - Widex Moment hoorapparaat

Waarom WIDEX MOMENT alles verandert

Zelfs de beste hoortoestellen klonken nog altijd als een hoortoestel, tot nu. Het revolutionaire WIDEX MOMENT™ is met het meest zuivere en natuurlijke geluid ooit een forse stap vooruit. Normaal gesproken bereikt geluid dat in een hoortoestel wordt verwerkt het trommelvlies later dan het geluid dat rechtstreeks wordt gehoord. En als deze twee asynchrone signalen vermengd raken, ontstaat er een kunstmatig geluid. Maar vanaf nu kunt u elk moment horen, zoals u dat gewend was.

Van der Landen Hoortechniek - Widex Moment hoorapparaat

Horen zoals vroeger

Met de nieuwe ZeroDelay technologie verwerkt de WIDEX MOMENT het geluid sneller dan ooit. Dankzij deze technologie heeft WIDEX MOMENT PureSound weten te ontwikkelen. Een supersnel signaalpad wat ervoor zorgt dat er geen vertraging op het hoortoestel zit en u als gebruiker het puurste en natuurlijkste geluid ervaart. WIDEX MOMENT is dankzij de PureSound de nieuwe standaard voor geluid. De WIDEX MOMENT is verkrijgbaar in drie AHO-modellen en drie IHO-modellen. Wij helpen u graag bij het kiezen van het ideale model voor uw specifieke gehoorverlies en uw stijl van leven.

Oplaadbaar

Geen gedoe meer met batterijtjes. U laadt het hoortoestel op met een simpele, slanke oplader die makkelijk mee te nemen is. Het opladen gebeurt draadloos, er zijn dus geen contactpunten meer die schoon gehouden moeten worden. WIDEX MOMENT is ontworpen om het risico van vochtbeschadiging te beperken. Door de geavanceerde nanocoating worden de belangrijkste onderdelen beschermt. Dit alles zorgt voor minder openingen en een betere bescherming waar vocht kan binnendringen, zodat een lange levensduur gegarandeerd is.

Van der Landen Hoortechniek - Widex Moment oplaadbaar hoorapparaat
Van der Landen Hoortechniek - Widex Moment app

Bediening via de WIDEX MOMENT app

De WIDEX MOMENT heeft een eigen app, waarmee u uw hoortoestel volledig kunt bedienen op uw Apple- of Android-smartphone. Het is nu makkelijker dan ooit om uw hoorervaring nauwkeurig af te stemmen zodat u precies het gewenste geluid krijgt op momenten die voor u belangrijk zijn. Wilt u weten of de WIDEX MOMENT voor u geschikt is of zou u graag meer informatie willen over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. U kunt natuurlijk ook altijd even binnenlopen in onze winkel in Gennep.