Maak kennis met Starkey Livio AI

De Starkey Livio AI is het eerste hoortoestel ter wereld met ingebouwde sensoren en kunstmatige intelligentie. Het hoortoestel biedt zowel superieure geluidskwaliteit, als de mogelijkheid om de gezondheid van lichaam en hersenen bij te houden. Daarnaast kan Livio AI ook detecteren of u bent gevallen, uw hartslag controleren en als assistent optreden.

Van der Landen Hoortechniek - Starkey Livio AI

Wat is er zo revolutionair aan Livio™ AI hoortoestellen?
Het antwoord ligt in de ingebouwde sensoren en kunstmatige intelligentie. Door middel van kunstmatige intelligentie (AI) zijn deze hoortoestellen in staat om taken te verrichten waar normaal menselijke intelligentie voor nodig is. Het helpt ons de gebruikerservaring te optimaliseren door:

het volgen van lichamelijke en mentale activiteit  /  valdetectie en alarmering  /  hartslagmeting  /  bediening via app  /  li-ion oplaadbaar  /  bediening door tap control  / vertaalfuncties  /  spraak naar tekst functie  /  zelfcheck functie

Starkey: een nieuwe definitie

Het volgen van lichamelijke en mentale activiteit. Dit ecosysteem overtreft alle mogelijkheden waar hoortoesteldragers tot op heden over beschikten. Het functioneert naadloos en helpt slechthorenden hun gezondheid proactief aan te pakken, hun luisterervaring te verbeteren en belangrijke gezondheidsgegevens te delen met hun audicien. De moderne technologie maakt grote sprongen en het hoortoestel heeft zich ontwikkeld tot een multifunctioneel apparaat. Naast het bieden van de hoogste geluidskwaliteit aan de gebruikers, maakt Livio AI de weg vrij voor informatie en nieuwe diensten zoals de Thrive Assistent, Live Vertaalfuncties, Spraak naar Tekst en Zelfcheck.

Van der Landen Hoortechniek - Starkey Livio AI definitie

Valdetectie

Het eerste en enige hoortoestel ter wereld met valdetectie en alarmering. Dankzij geïntegreerde sensoren kan Livio AI herkennen wanneer een hoortoesteldrager ten val komt en alarmeert de vooraf geselecteerde contactpersonen. Deze alarmering helpt hoortoesteldragers daardoor hun zelfstandigheid te bewaren en zich veiliger te voelen, terwijl mantelzorgers meer gemoedsrust genieten.

Van der Landen Hoortechniek - Starkey Livio AI valdetectie
Van der Landen Hoortechniek - Starkey Livio AI Thrive App

Bediening via een app

Alleen Starkey Livio AI kan slechthorenden van alle leeftijden helpen hun algeheel welzijn proactief aan te pakken. Elk hoortoestel is voorzien van sensoren om hartslag, beweging, activiteit en gebaren te herkennen. Daarmee wordt praktische informatie over uw gezondheid samengesteld. Deze gegevens kunt u eenvoudig inzien en beheren via de Thrive app. Daarnaast biedt de Thrive app nog veel meer functies die ontwikkeld zijn om de luisterervaring te verbeteren en meer controle over uw hoortoestel te geven.

Oplaadbaar

De Starkey Livio AI hoortoestellen worden geleverd met een Starkey® Hearing Technologies Charger. Deze oplader slaat voldoende stroom op om drie keer als draagbare accu te dienen. LED-indicators tonen aan of uw hoortoestel volledig is opgeladen en het hoortoestel wordt automatisch ingeschakeld wanneer deze van de oplader wordt genomen.

Van der Landen Hoortechniek - Starkey Livio AI oplader
Van der Landen Hoortechniek - Starkey Livio AI Thrive Care

Hoorzorg op afstand

Hoorzorg waar u ook bent, door middel van de Thrive Care app. Met een Starkey Livio AI hoortoestel is het mogelijk om uw hoorapparaat via het internet volledig te programmeren, waar ter wereld u zich ook bevindt. Zo kunnen wij problemen oplossen en de gebruikerservaring verbeteren door direct aanpassingen naar uw hoortoestel te zenden via uw smartphone, zonder dat u fysiek bij ons in de winkel langs hoeft te komen.

Starkey Livio AI accessoires

Het hoortoestel maakt eenvoudig verbinding met moderne smartphones, televisies en media-apparaten voor het streamen van telefoongesprekken, muziek, voice-assistenten en meer. De Thrive app verzorgt een universele draadloze connectiviteit voor de nieuwe serie accessoires. Deze gebruikersgerichte accessoires zijn eenvoudig te koppelen en te gebruiken en leveren de allerhoogste geluidskwaliteit.

TV | Remote Microphone + | Mini Remote Microphone | Remote

Van der Landen Hoortechniek - Starkey Livio AI accessoires
Van der Landen Hoortechniek - Starkey Livio AI gezondheid

Een goed gehoor verbetert de gezondheid

Steeds meer onderzoeken tonen aan dat het behandelen van gehoorverlies ook een aantal ernstige aandoeningen kan verbeteren of het risico erop kan verlagen of uitstellen. Het behandelen van gehoorverlies is zelfs de beste maatregel die een persoon kan nemen om zijn of haar risico op dementie te verlagen. Hoortoesteldragers hebben minder moeite met sociale situaties. Dit kan aankomende dementie op afstand houden doordat de hersenen actief blijven. Ook het luisteren van muziek verbetert cognitieve functies zoals communicatie en geheugen.

Wacht niet en kies voor Starkey!

Elke dag die u uitstelt om optimaal te horen, is een dag waarop u niet alles uit het leven haalt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. Wij maken het makkelijker om goed te horen!